Alliance College-Ready Middle Academy 8 Today's Challenge. Tomorrow's Success.

Skip to main content
Mobile Menu
EspaƱol

Bell Schedules

Regular Bell Schedule - Monday This will be the regular bell schedule for Mondays.
Description / Period Start Time End Time Length
Advisory 7:45 AM 8:20 AM 35 min
1st Period 8:25 AM 10:05 AM 100 min
Nutrition 10:05 AM 10:25 AM 20 min
3rd Period 10:30 AM 12:10 PM 100 min
Lunch 12:10 PM 12:40 PM 30 min
5th Period 12:45 PM 2:25 PM 100 min
Personalized Learning Time 2:25 PM 3:25 PM 60 min
2nd Advisory 3:25 PM 3:30 PM 5 min
Regular Bell Schedule - Tuesday This will be the regular bell schedule for Tuesdays
Description / Period Start Time End Time Length
Advisory 7:45 AM 8:20 AM 35 min
6th Period 8:25 AM 10:05 AM 100 min
Nutrition 10:05 AM 10:25 AM 20 min
4th Period 10:30 AM 12:10 PM 100 min
Lunch 12:10 PM 12:40 PM 30 min
2nd Period 12:45 PM 2:25 PM 100 min
Personalized Learning Time 2:25 PM 3:25 PM 60 min
2nd Advisory 3:25 PM 3:30 PM 5 min
Regular Bell Schedule - Wednesday This will be the regular bell schedule for Wednesdays.
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:45 AM 8:35 AM 50 min
2nd Period 8:38 AM 9:28 AM 50 min
3rd Period 9:31 AM 10:21 AM 50 min
4th Period 10:24 AM 11:14 AM 50 min
Lunch 11:14 AM 11:44 AM 30 min
5th Period 11:47 AM 12:37 PM 50 min
6th Period 12:40 PM 1:27 PM 47 min
Device Return to Advisory 1:27 PM 1:30 PM 3 min
Regular Bell Schedule - Thursday This will be the regular bell schedule for Thursdays.
Description / Period Start Time End Time Length
Advisory 7:45 AM 8:20 AM 35 min
5th Period 8:25 AM 10:05 AM 100 min
Nutrition 10:05 AM 10:25 AM 20 min
3rd Period 10:30 AM 12:10 PM 100 min
Lunch 12:10 PM 12:40 PM 30 min
1st Period 12:45 PM 2:25 PM 100 min
Enrichment 2:25 PM 3:25 PM 60 min
2nd Advisory 3:25 PM 3:30 PM 5 min
Regular Bell Schedule - Friday This will be the regular bell schedule for Fridays
Description / Period Start Time End Time Length
Advisory 7:45 AM 8:20 AM 35 min
2nd Period 8:25 AM 10:05 AM 100 min
Nutrition 10:05 AM 10:25 AM 20 min
4th Period 10:30 AM 12:10 PM 100 min
Lunch 12:10 PM 12:40 PM 30 min
6th Period 12:45 PM 2:25 PM 100 min
Enrichment 2:25 PM 3:25 PM 60 min
2nd Advisory 3:25 PM 3:30 PM 5 min